Gratis seminar

Het eerste kwartaal is voorbij. Heb je je doelstellingen gehaald?

De tijd vliegt voorbij, zo ook alweer het eerste kwartaal van 2011. Uit gesprekken met ondernemers blijkt, dat weinig ondernemers echte concrete doelstellingen hebben, of deze minimaal op papier hebben gezet en er ook regelmatig bij pakken in de bedrijfsvoering.

Goede voornemens in januari van dit jaar hebben niet zoveel impact of resultaat als veel ondernemers zouden willen in het bereiken van hun doelstellingen. Daarom is het belangrijk om anders naar je bedrijf te kijken. Want als je doet wat altijd al doet, zul je ook altijd hebben wat je nu hebt.

Ben jij een ondernemer die hiervoor open staat? Om je bedrijf nog succesvoller en sterker te maken, en minder afhankelijk van jouw inspanningen in te richten? Dan is dit het seminar voor jou! 

Op zaterdag 16 april van 10.00 tot 13.00 uur deelt Wim Belt in Rotterdam zijn eigen verhaal en geeft hij tips hoe hijzelf door het aanzetten van meerdere inkomstenstromen keuzevrijheid voor zichzelf heeft gecreëerd, welke doelstellingen daarbij passen en hoe ook jij dit kunt toepassen voor jouw eigen onderneming of persoonlijke financi&eumlle situatie.

Wat kun je verwachten? * Een boeiend seminar dat inzicht geeft, dat je bedrijf niet de baas over j&oacuteu hoeft te zijn * Hoe je je bedrijf financieel onafhankelijk van jou zelf inricht, ongeacht je huidige omzet * Ontdek en reset je huidige financi&eumlle blueprint 

Onderwerpen * Hoe ontwikkel je passieve inkomsten stromen * Leer hoe jouw denken je inkomen be&iumlnvloedt * Meer vrije tijd om de dingen te doen die je leuk vindt * Meer tijd om die passies in je bedrijf op te pakken waar je uiteindelijk om begonnen bent * Creativiteit maakt geld 

Wie komt er naar dit seminar en waarom zou je er moeten zijn? Onze seminars worden bezocht door ondernemers en werknemers die ambitieus zijn, en geloven dat er meer mogelijkheden zijn om hun bedrijf en zichzelf te laten groeien en daarmee behoren tot de nieuwe vooruitstrevende moderne ondernemer. Als je tot deze groep behoort, geeft dit seminar je de gelegenheid om je kennis te vergroten en om met soortgelijke ondernemers te netwerken.

Wil jij deze introductie bijeenkomst GRATIS bijwonen? De locatie is congrescentrum Engels, naast Rotterdam CS. Registreer vandaag nog via deze link http://bit.ly/g9fS6X met kortingscode FFBRO.

TESTIMONIALS   zowel theorie als veel praktische tips voor het &lsquoHow to…” Annemarie Koppenaal – MultiCore   Ik heb geleerd dat er 7 stappen zijn om een goede business op te zetten” Ranny de Vries - Devcomp   Na deze training weet ik zeker dat ik financieel onafhankelijk ga worden, en dat dit veel voor mezelf en anderen gaat betekenen” Laura de Haan – Laura de Haan Photography

  If you want to change the fruits, you will first have to change the roots. If you want to change the visible, you must first change the invisible.” T. Harv Eker

Tot ziens op 16 april!

Met succesvolle groet, Stavroula Mougiakos

Volg ons ook op Twitter: www.twitter.com/cosmosinfinity

Profiteren van: Gratis seminar?

Bedrijf : Cosmos Infinity
Contactpersoon : Stavroula Mougiakos
Telefoonnummer : 010-8424923
E-mail adres : info@cosmosinfinity.com

Reageren op deze aanbieding in Rotterdam

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :