Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops in Kralingen

Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops uit Kralingen heeft geen profiel.

Wat doet Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops in Kralingen

Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops is een workshops uit Rotterdam. Men is gevestigd aan de Vredehofstraat 76. Het telefoonnummer van Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops in Kralingen is 06-15657296.

Is Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops in Kralingen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Rotterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops in Kralingen valt onder de rubriek workshops. Een workshops uit Rotterdam levert onder andere :

Aan de slag bij Waterloo | creatieve cursussen en workshops is gevestigd in Kralingen. U kunt bij Aan de slag bij Waterloo als volwassene of kind terecht voor leuke, leerzame, gezellige en creatieve workshops of cursussen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Saskia donderdag 19 mei 2016

2,5 sterren

“Wat goed was: voldoende werkmateriaal, duidelijke uitleg Wat beter kon: de klantvriendelijkheid. Kreeg het idee dat het om het snel geld verdienen ging. Er werd erg beknot op de versnaperingen (alles afgepast op het aantal deelnemers). Datgene wat overbleef moest blijven liggen?? Jammer want de workshop zelf werd goed verzorgd, maar ik zal dit bedrijf zeker niet aanbevelen! Het was zeker niet goedkoop en dan verwacht je wel wat meer klantvriendelijkheid en wat ruimer aanbod aan versnaperingen! Mij zien ze daar niet meer terug ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 5.

Ander workshops

  • BagMe

    Handgemaakte tassen, cursussen en workshops. Trefwoorden van BagMe : lederen tassen, handgemaakte tassen, cursus tas maken, meerdaagse workshops, tas op maat, leer atelier, leer looien, bedrijfsuitjes.

    tel. 06-17088660, Gouvernestraat 56D, 3014PP in Rotterdam

    Meer over BagMe contact website