Adel Taxi Rotterdam in Hoogvliet

Adel Taxi Rotterdam: Gediplomeerde ervaren taxichauffeur(s).

Over Adel Taxi Rotterdam

Adel Taxi Rotterdam valt onder de rubriek taxi uit Rotterdam.

Zoekt u een taxi die u snel en veilig naar uw bestemming kan brengen? Dan bent u bij Adel Taxi Rotterdam aan het juiste adres. De taxi ritten worden aangeboden in een elektrische auto.

Adel Taxi Rotterdam is gevestigd in Zuid Holland en is werkzaam in de regio Rotterdam - Den Haag. Het is op afspraak ook mogelijk om ritten te boeken in Amsterdam en Utrecht. De gediplomeerde en ervaren taxichauffeurs staan voor u klaar. Vertrouwd, veilig en vriendelijk vervoer van en naar uw bestemming.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en scherpe prijzen worden bij Adel Taxi Rotterdam gecombineerd. Normaal gesprek staat uw taxi binnen 5-20 minuten bij u voor de deur. U kunt 24/7 contact opnemen.

Het is ook mogelijk om ritten naar het buitenland te boeken. U kunt onder andere naar Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk gebracht worden. Vraagt u eens naar de mogelijkheden en de tarieven. Ook vluchthavenvervoer is mogelijk.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Adel Taxi Rotterdam? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adel Taxi Rotterdam uit de rubriek taxi uit Rotterdam is gevestigd aan de Makreelstraat 34 in Hoogvliet. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40686812.

Diensten en producten voor taxi

Trefwoorden die horen bij Adel Taxi Rotterdam zijn o.a. :