Afrika Percussie in Schiebroek

Afrika Percussie: Swingende workshops, leuke uitdagende lessen Djembe.

Over Afrika Percussie

Afrika Percussie valt onder de rubriek workshops uit Rotterdam.

De drijvende kracht achter Afrika Percussie is percussionist Sebastiaan de Vries. Heeft u een interesse voor Afrikaanse muziek? Dan kunt u hier terecht voor djembé lessen, percussie workshops en diverse optredens.

Workshop djembé:

Er worden diverse workshops aangeboden. Zo kunt u een keuze maken uit een zakelijke workshops, particuliere workshops en workshops voor iedereen. De workshops kunnen op diverse locaties in Rotterdam gegeven worden. Deze activiteit kunt u goed combineren met bijvoorbeeld een dagje uit in Rotterdam.

Wanneer u de workshop gevolgd heeft bij Afrika Percussie, dan heeft u daarna 20% korting op een 3 gangen menu bij Viva Afrika.

Djembé lessen:

Wilt u leren djembé spelen? Dan bent u bij Afrika Percussie aan het juiste adres. Afrika Percussie biedt ook lessen aan voor volwassenen, tijdens een kinderfeestje en voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

Optredens:

U heeft een opening of een feest? Dan komt Afrika Percussie graag bij u langs om de muziek te verzorgen. Er is voor elke budget een passend muzikaal optreden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Africa Percussie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afrika Percussie uit de rubriek workshops uit Rotterdam is gevestigd aan de Voetiushof 38 in Schiebroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43540188.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Afrika Percussie zijn o.a. :