Alfa Verhuur in Schiedam

Uw specialist in verhuur, onderhoud en reparatie.

Over Alfa Verhuur

Alfa Verhuur valt onder de rubriek verhuur in Rotterdam.

Bij ALFA VERHUUR zijn wij gespecialiseerd in het verhuur van hoogwerkers. Dagelijks worden in Nederland hoogwerkers van ALFA verhuurd voor elke denkbare activiteit. Wij bieden veel soorten hoogwerkers dus er is voor elk soort klus wel een hoogwerker. Ook hebben bij binnen en buiten hoogwerkers; met schaar-, telescoop- of kniktelescoophefsysteem. Op accu, lichtnet, diesel of combinatie.

Wilt u een hoogwerker huren? Dan kunt u contact met ons opnemen voor extra kortingen. Ook kunt u langskomen in onze winkel die geopend is van 7.00 t/m 16.00 uur. Ook kunnen wij langskomen op verzoek om het werk voor u te bekijken zodat wij u advies kunnen geven over de werkwijze die u het beste kan gebruiken. Ook geven wij advies welke machines en/of materiaal je het meest nodig zou hebben en wat het handigst is. Ook vervoeren wij alles naar de door u gewenste locatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website, voor vragen kan er ook altijd contact worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alfa Verhuur uit de rubriek verhuur uit Rotterdam is gevestigd aan de Philippusweg 10 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41020625.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Alfa Verhuur zijn o.a. :