Ayurmitra Praktijk in Rotterdam

Ayurmitra Praktijk | Voorkom ziektes en aandoeningen: Laat voedsel uw medicijn zijn en medicijn uw voeding.

Over Ayurmitra Praktijk

Ayurmitra Praktijk valt onder de rubriek geneeskunde in Rotterdam.

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Toch worden mensen steeds eerder moe, prikkelbaar, te zwaar en ziek. Het is de missie van Neda Shooshian van Ayurmitra Praktijk, om mensen te helpen zich bewust te worden van hun lichaam en van hun leefstijl, om zo de baas te worden over hun lichaam en gezondheid.

Met Ayurmitra helpt Neda mensen niet alleen af van hun overgewicht, maar u kunt bij haar ook terecht voor o.a.:

- Maag- darm en leverklachten

- Darmhersteltherapie

- Schildklierproblemen

- Burn-out klachten

- Overgangsklachten

- Slapeloosheid

- Depressies

Dankzij Ayurveda kunt u blijvend afvallen. Je wilt je fitter voelen en slanker zijn, maar wat je ook probeert, het lukt je niet om blijvend van die overtollige kilo's af te komen. Ayurveda helpt je om wél af te vallen en vanaf nu op een gezond gewicht te blijven en het is makkelijker dan je denkt.

Gezond afvallen zonder honger, dat doe je met Ayurveda. Ayurmitra Praktijk geeft je een voedings- en leefstijladvies op maat, waardoor het jou ook lukt. Met een blijvend resultaat. Daarnaast maakt Ayurmitra gebruik van een uniek apparaat 'BodyTer' om het afslanken en vetverbranding te bevorderen.

Ayurvedische massages:

De traditionele Indiase lichaamsmassage herstelt het evenwicht tussen lichaam en geest. Gun jezelf een zachte, ontspannende, vitaliserende en reinigende massage.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens. of maak je afspraak online op onze website: ayurmitra.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ayurmitra Praktijk uit de rubriek geneeskunde uit Rotterdam is gevestigd aan de Laan op Zuid 790 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53900136.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Ayurmitra Praktijk zijn o.a. :