Biancaki massagetherapie & healing in Rotterdam

Biancaki massagetherapie & healing uit Rotterdam heeft geen profiel.

Wat doet Biancaki massagetherapie & healing in Rotterdam

Biancaki massagetherapie & healing is een massage uit Rotterdam. Men is gevestigd aan de Texelse straat 73 a. Het telefoonnummer van Biancaki massagetherapie & healing in Rotterdam is 06-54247837.

Is Biancaki massagetherapie & healing in Rotterdam uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Rotterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Biancaki massagetherapie & healing in Rotterdam valt onder de rubriek massage. Een massage uit Rotterdam levert onder andere :

Bianca biedt verschillende soorten massages aan. Een impressie van de mogelijkheden.

Klassieke massage:

De klassieke ontspanningsmassage kan je helpen fysieke spanningen te verlichten en tot rust brengen tevens, pijntjes verdrijven en het herstel van blessures bevorderen. Je zou bijvoorbeeld een deelmassage kunnen boeken 30/45 minuten waardoor je een deelmassage krijgt van bijvoorbeeld rug, schouders/nek en/of benen. Een massage van een uur of anderhalf uur omvat het totale lichaam, van de tenen tot de kruin. Afhankelijk van de diepte en intensiteit van de behandeling krijgen uw spieren een beurt en kunnen we het onderhuidse bindweefsel stimuleren voor een gezonde en soepele huid. Een traditionele westerse massagevorm die je tot ontspanning brengt.

Sportmassage:

De naam zegt het al een massage voor sporters die in zorgt voor extra doorbloeding van de spieren en daarmee voor de aanvoer van voedingsstoffen en voor de afvoer van afvalstoffen bevordert. Een speciale stimulerende behandeling kan de spieren optimaal voorbereiden op sportieve inspanningen en na zulke inspanningen zijn er massagetechnieken die vermoeidheid en stijfheid kunnen verdrijven. Ook is deze massage geschikt voor mensen die spierpijn hebben gehad bijv. na verhuizing of andere lichamelijke activiteit. Deze massage is ook in combinatie te boeken met ontspanningsmassage. Wat veel voorkomt is bijvoorbeeld, nek en schouder sportmassage en rest van het lichaam ontspanningsmassage.

Hotstone massage:

Je lichaam wordt verwent met verwarmde stemen (vanaf 40 tot 90! Graden) Deze massagevorm is te vinden bij oude culturen zoals bij de Indianen hawaï, en Egypte en helpt de massage dieper in de lagen van het lichaam te laten dringen. Wetenschappers hebben ontdekt dat een massage in combinatie met hotstone het effect met 5 x versterkt! Doordat de stenen de warmte vasthouden hebben ze een goede werking op chronische pijnen zoals nek rug en helpt je makkelijker deze spanningen los te laten. Denk maar aan een hete douche. Na elke behandeling worden de stenen grondig gereinigd van ook energetisch!

 ;

Voor meer informatie en massages, zie mijn website

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Relax and Refresh

  Masseren betekent ontspannen en renew yourself. Een relax en refresh moment zodat je er geestelijk e. Trefwoorden van Relax and Refresh : professionele massage, schouder nekmassage, ontspannende massage, sportmassage, bindweefselmassage, cellulitis behandeling, deep tissue massage, rugmassage.

  tel. 06-87587699, Vlambloem 165, 3068JG in ROTTERDAM

  Meer over Relax and Refresh contact website

 • TopChiro

  Traditionele en Wetenschappelijke Zorg.. Trefwoorden van TopChiro : nek klachten, artrose, rug klachten, chiropractie bij kinderen, hernia, Chiropractie, schouder klachten, praktijk voor chiropractie, .

  tel. 0180-234023, Onder de Waal 34, 2931 AS in Krimpen aan de Lek

  Meer over TopChiro contact website