Bloemenboetiek 't Bolletje in Rotterdam

Bloemenboetiek 't Bolletje: Verse bloemen in de winkel en online.

Over Bloemenboetiek 't Bolletje

Bloemenboetiek 't Bolletje valt onder de rubriek bloemist in Rotterdam.

Zoekt u verse en mooie bloemen? Dan bent u bij Bloemenboetiek 't Bolletje aan het juiste adres. Het is ook mogelijkheid om bloemen te laten bezorgen in Rotterdam, voor elke gelegenheid. De winkel staat bekend als die mooie bloemenwinkel op het hoekje. U kunt de bloemen ook online bestellen.

Al meer dan 20 jaar is Bloemenboetiek 't Bolletje een gerenommeerde bloemist in Rotterdam-Kralingen. Bloemenboetiek 't Bolletje koopt de bloemen 'op de klok' en twee uur later staan de verse bloemen in de winkel. De bezorgdienst kan de bloemen bezorgen in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen en Capelle a/d IJssel.

Bloemenboetiek 't Bolletje is een bloemenboetiek, businessbloemist, bruidsbloemist en uitvaartbloemist. U kunt hier terecht voor diverse soorten verse bloemen en planten zoals rouwbloemen en een bruidsboeket. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden ziet u op de website terug.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bloemenboetiek 't Bolletje? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloemenboetiek 't Bolletje uit de rubriek bloemist uit Rotterdam is gevestigd aan de Lusthofstraat 76 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-2330989.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloemenboetiek 't Bolletje zijn o.a. :