BSR 010 in Rotterdam

Body Stress Release Rotterdam; lichaamsspanning loslaten

Over BSR 010

BSR 010 valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Rotterdam.

Body Stress Release (BSR) is voor iedereen, van jong tot oud, gezond of ziek. Zelfs baby's kunnen al vastgezette spanning hebben. Deze klachten zijn het gevolg van opgebouwde stress in het lichaam. BSR is een zachte techniek die het lichaam stimuleert om deze spanning los te laten waardoor het lichaam herstelt en de klachten verdwijnen.

Voordat de behandeling start, wordt een intakegesprek gehouden. Tijdens dit gesprek worden uw medische voorgeschiedenis en huidige klachten geïnventariseerd. Zo ontstaat een zo goed mogelijk beeld van uw gezondheidssituatie.

Body Stress Release is een techniek die het lichaam aanzet om vastgezette spierspanning (bodystress) los te laten (release). Dit met als doel om een zo optimaal mogelijke staat van gezondheid te bereiken.

Ook bij baby’s kan lichaamsspanning voorkomen. Het geboorteproces is niet altijd even gemakkelijk, dat zorgt vaak voor hevige spanning bij baby’s. Een baby kan ongemakken alleen aangeven door huilen, hyperactief reageren of de fysieke uiting van kleine klachten.

De praktijk is per auto goed bereikbaar vanaf de Maasboulevard, de Blaak, de Schiekade en het Maastunneltracé. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op loopafstand in nabij gelegen parkeergarages, zie website voor meer informatie.

Wacht niet te lang, u bent het waard pijn vrij te leven. Ik weet hoe dit is en wil u graag mijn verhaal vertellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BSR 010 uit de rubriek gezondheidscentrum uit Rotterdam is gevestigd aan de Aert van Nesstraat 45 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-3216013.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij BSR 010 zijn o.a. :