Bst-Webdesign in Zoetermeer

Bst-Webdesign; de webdesigner voor u.

Over Bst-Webdesign

Bst-Webdesign valt onder de rubriek internetbedrijf in Rotterdam.

Bij Bst-Webdesign kunt u terecht als u een website wilt. Bst-Webdesign biedt daarom ook verschillende site's aan. U kunt bij Bst-Webdesign kiezen uit verschillende website pakketten. Of u nu een normale website wilt of een complete webshop voor Bst-Webdesign is niks te gek!

Bst-Webdesign is vanaf 2008 al bezig met het ontwikkelen van websites, het bedrijf is overigens definitief opgericht in 2013. De doelgroep waar Bst-Webdesign zich op focust zijn de startende ondernemers en de ZZP-er, dit omdat de startende ondernemers geen tijd hebben om zich te richten op het ontwikkelen van een website.

Tevens kunt u bij Bst-Webdesign kiezen uit 2 extra onderhoudsopties voor uw website, de opties die Bst-Webdesign u voorstelt zijn:

- Optie 1. Uw website wordt compleet voor u ontwikkeld, inclusief hosting en installatie van de software tegen een vaste prijs. - Optie 2. Alleen de installatie van de software, waarna u zelf uw website kunt gaan ontwikkelen.

Mocht u echter zelf wensen en/of ideeën hebben, dan kunnen wij hier natuurlijk mee aan de slag mocht dit mogelijk zijn! Bst-Webdesign helpt u graag om de geschikte website voor u te ontwikkelen.

Kortom voor een prachtige en complete website/webshop zit u bij Bst-Webdesign op het juiste adres.

Websites vertalen is vanaf nu ook mogelijk bij Bst-Webdesign: €0,12 per woord, excl 21% btw. Ik vertaal vanuit het Nederlands naar Engels en omgekeerd. En vanuit het Nederlands naar Italiaans en Omgekeerd. Bel voor meer informatie.

Ik kan u vanaf nu 3 verschillende pakketten bieden, namelijk brons, zilver en goud, inclusief 1 jaar webhosting en 1 jaar helpdesk-assistentie. Voor meer informatie betreft deze pakketten verwijs ik u graag naar de website. De websites worden ontwikkeld in WordPress.

Voor meer informatie over Bst-Webdesign kunt u terecht op de website van Bst-Webdesign: http://www.bst-webdesign.nl of neem persoonlijk contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bst-Webdesign uit de rubriek internetbedrijf uit Rotterdam is gevestigd aan de Tigrisstroom 108 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40258834.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Bst-Webdesign zijn o.a. :

Nieuws van Bst-Webdesign in Zoetermeer

www.provspro.nl

www.provspro.nl

Lancering website www.provspro.nl