Buitendijk Dagvers in Rotterdam

Buitendijk Dagvers: Dagvers groothandel.

Over Buitendijk Dagvers

Buitendijk Dagvers valt onder de rubriek catering uit Rotterdam.

De drijvende kracht achter Buitendijk Dagvers is Cok Verkleij. Vanuit het distributiepunt van de dagvers groothandel worden dagelijks meer dan 150 kleine bedrijven, grote bedrijven en instellingen voorzien van de beste kwaliteit dranken en etenswaren.

Er heerst een enthousiaste en open werksfeer en deze gaat samen met een streng regime als het gaat om de omgang met de producten en de hygiƫne.

Buitendijk Dagvers onderscheidt zich van andere bedrijven door: Kwaliteit, inleving in de klant, innovatiekracht en de professionaliteit.

Het assortiment en dienstenpakket van Buitendijk Dagvers is zeer divers. Hieronder ziet u een overzicht. Uitgebreide informatie ziet u op de website terug.

Het assortiment/de diensten:

- Kerstpakketten.

- Koken met ondernemers bij Drieka.

- Dagvers.

- relatiegeschenken.

- Catering in Rotterdam.

- De Buitendijk specials.

- Het wijnpakhuis.

- De tafel lunch.

- De wijnproeverijen van Het Wijnpakhuis.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Buitendijk Dagvers uit de rubriek catering uit Rotterdam is gevestigd aan de Graafstroomstraat 19 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-2623322.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Buitendijk Dagvers zijn o.a. :