CoDoen in Rotterdam

taaltraining en coaching t.b.v. communicatie & samenwerking.

Over CoDoen

CoDoen valt onder de rubriek coaching uit Rotterdam.

Het gezicht achter CoDoen is Conny Stroet. CoDoen staat voor Communicatie (Co) en Samenwerking (doen) en biedt coaching en training gericht op het leren en verbeteren van het Nederlands, communicatieve vaardigheden en samenwerking. U kunt een keuze maken uit de volgende diensten:

- Communicatietraining: u verbetert uw eigen communicatie en die binnen uw team. - Samenwerking: twee verschillende workshops geven u praktische handvatten om de samenwerking binnen uw team te verbeteren. - Coaching persoonlijke ontwikkeling: u krijgt inzicht in uw eigen hoe-wat-waarom voor uw verdere ontwikkeling. - Trainingen taalvaardigheid: u leert Nederlands als een nieuwe taal en u kunt uw kennis en gebruik van het Nederlands verbeteren.

CoDoen is in 2007 opgericht door Conny Stroet. Zij heeft sinds 1982 een brede ervaring en kennis opgebouwd vanuit de zakelijke dienstverlening, arbeidsbemiddeling, communicatie en taaltraining. Haar manier van werken is praktisch en persoonlijk. Uw vraag is haar uitgangspunt.

De doelstelling van CoDoen is: verbetering van de taal, communicatie en samenwerking binnen uw organisatie, zodat iedereen prettig werkt en resultaten worden verbeterd.

Neem contact op met CoDoen voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Kijk ook op de website voor meer informatie: www.codoen.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10151818.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij CoDoen zijn o.a. :

Nieuws van CoDoen in Rotterdam

Goede communicatie is de basis voor goede resultaten

Goede communicatie is de basis voor goede resultaten

Heeft u er wel eens bij stilgestaan welk effect de communicatie heeft op de onderlinge samenwerking?

Will Dutch be your new language?

Will Dutch be your new language?

An effective course to learn and improve Dutch