Console Bouw in Rotterdam

Console Bouw gevestigd in Rotterdam. Console Bouw neemt zorgen uit handen en biedt een totaaloplossing voor uw wensen.

Over Console Bouw

Console Bouw valt onder de rubriek bouw bedrijf in Rotterdam.

Van ontwerp tot realisatie

Console Bouw neemt zorgen uit handen en biedt een totaaloplossing voor uw wensen. Console Bouw is geen aannemersbedrijf in de traditionele zin. Console Bouw kan naast bouwwerkzaamheden oplossing bieden voor het totale proces, zoals ontwerp en tekenwerk, het aanvragen van de bouwvergunning e.d., tot en met de realisatie en nazorg van uw project. Ons bouwbedrijf is al jaren actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, uitbreiding en utiliteitsbouw.

Binnen al onze projecten staat de wens van de opdrachtgever centraal. Bouwen en ontwerpen doe je voor mensen. Dit betekent dat ieder project, groot of klein, de juiste aandacht krijgt. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Wat kunt u van ons verwachten?

* Aandacht * Vast aanspreekpunt * Heldere offerte * Nakomen van afspraken * Goede verhouding prijs- kwaliteit * Perfecte afwerking

Snel en vrijblijvend een offerte aanvragen?

Heeft u verbouwingsplannen en wilt u graag vooraf weten wat hiervoor de kosten zijn? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Console Bouw uit de rubriek bouw bedrijf uit Rotterdam is gevestigd aan de Schiedamse Vest 103 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-2400990.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Console Bouw zijn o.a. :