De Boksende Coach in Rotterdam

De Boksende Coach: Direct naar je kern!

Over De Boksende Coach

De Boksende Coach valt onder de rubriek coaching uit Rotterdam.

Wilt u ook mentaal en fysiek fit worden? Dan bent u bij De Boksende Coach aan het juiste adres. De drijvende kracht achter De Boksende Coach is Cor van Drieberge. Cor heeft veel passie voor vechtsporten en hij kan u begeleiding aanbieden tijdens uw persoonlijke ontwikkeling.

Cor gelooft sterk dat emoties kunnen komen vanuit fysieke bewegingen. Hij heeft veel ervaring met vechtsporten (wedstrijd vechten) en trainingen. Deze trainingen volgt Cor nog steeds. Het doel van de coachende bokssessies is dat uw gehele systeem aangesproken wordt (fysiek en mentaal). Hierdoor kunt u sneller en dieper tot uw echte kern komen.

U zult tijdens de sessies een aantal boksoefeningen doen. Tijdens deze oefeningen zal Cor een gesprek met u aangaan. U kunt uw persoonlijke vraagstukken en ondernemersvraagstukken, tijdens het boksen met Cor doornemen.

De sessies vinden allemaal buiten plaats. Deze sessies worden gehouden op één van de mooiste plekken van Rotterdam. Op aanvraag zijn andere locaties ook mogelijk.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de Facebook pagina of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Boksende Coach uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Beursplein 37 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18377278.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Boksende Coach zijn o.a. :