De Paaf Communicatie Trainingen in Bergschenhoek

De Paaf Communicatie Trainingen: Professionele trainingen.

Over De Paaf Communicatie Trainingen

De Paaf Communicatie Trainingen valt onder de rubriek coaching uit Rotterdam.

Het gezicht achter De Paaf Communicatie Trainingen is Lia van de Paverd. Lia is moeder van een druk samengesteld gezin en zij heeft één grote passie, namelijk communiceren!

Lia is jarenlang in dienst geweest bij diverse werkgevers en daardoor heeft zij veel ervaring opgedaan op dit gebied. Veel mensen voelen communiceren niet aan als tweede natuur maar gebruiken dit alleen omdat de werkgever het zo wil. Het is echter wel belangrijk dat er geluisterd wordt naar wat anderen u te vertellen hebben. Daar kan De Paaf Communicatie Trainingen u mee helpen door middel van een communicatie training.

Het is belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt op de werkvloer. Daardoor gaan medewerkers beter met elkaar om en zal er meer motivatie zijn. Daarnaast zal het ziekteverzuim minder zijn en klachten van klanten zullen afnemen. Wilt u ook weten wat De Paaf Communicatie Trainingen voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan De Paaf Communicatie Trainingen? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Paaf Communicatie Trainingen uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Hoedemakerlaan 11 in Bergschenhoek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18435015.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Paaf Communicatie Trainingen zijn o.a. :

Nieuws van De Paaf Communicatie Trainingen in Bergschenhoek

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Nog eventjes en de nieuwe site gaat LIVE!