De Relatiegezondcoach in Berkel En Rodenrijs

Relatiecoaching met snel resultaat

Over De Relatiegezondcoach

De Relatiegezondcoach valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Yvonne Roosen is het gezicht en de drijvende kracht achter De Relatiegezondcoach. Ik ben 25 jaar actief geweest bij het Ministerie van Justitie als carrière en persoonlijk coach. Na mijn scheiding ben ik me nog meer gaan verdiepen in de drijfveren van mensen en relaties. IK heb de opleidingen, zowel nationale als internationale gevolgd. Waaronder * Strategisch Coach, * NLP, * Intuïtief coachen, * Moeiteloos coachen en nog vele andere, ik heb geleerd dat verandering en transformatie echt mogelijk is en dat het heel snel kan. Ik heb daarna mijn eigen methode ontworpen en ben ik zelfstandig relatiecoach geworden, mede om zo mijn eigen methode te kunnen toepassen.

Ben je op zoek naar een relatiecoach of een loopbaancoach? Omdat je weer wil worden wie je voelt en weer jezelf kunt zijn als jezelf of als stel? OF omdat jullie aan jullie relatie willen werken, een relatieprobleem hebben maar er samen niet uit kunnen komen? Wil je solliciteren maar heb je weinig vertrouwen en weet je niet goed welke kwaliteiten je hebt? Of heb je coaching nodig bij het behalen van je doel wat je voor ogen hebt? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij De Relatiegezondcoach.

De Relatiegezondcoach biedt:

- Relatiecoachen

- Loopbaancoachen

Coaching in verschillende vormen kun je ontvangen van mij. Op het gebied van coaching, relatie, loopbaan en persoonlijk. Ik werk in korte maar krachtige en effectieve trajecten. En daarnaast werk ik doelgericht en ben ik direct.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Relatiegezondcoach uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Parkstraat 51 in Berkel en Rodenrijs. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37563840.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Relatiegezondcoach zijn o.a. :