Denk-wijzer in Rotterdam

Denk-wijzer, kwestie van inzicht

Over Denk-wijzer

Denk-wijzer valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Veel mensen gaan naar een coach in Rotterdam. Om je te verbeteren of je probleem op te lossen. Beiden doet een coach niet. Kijk maar: https://denk-wijzer.nu/de-beste-coach-in-rotterdam-is-geen-coach/. Met video! Denk-wijzer geeft inzicht in jouw kwestie. Zonder twijfel de goede vraag ter verbetering van jouw gezondheid, waardoor je jouw levensdoel bereikt. Vanuit praktisch filosoferen inzicht krijgen in jouw probleem. Zodat je je probleem kunt oplossen. En dat willen we toch allemaal?

In Rotterdam, Breda, en Bergen op Zoom is Filosofische Praktijk Denk-wijzer een laagdrempelig alternatief voor de mens die niet langer zijn of haar klachten voor lief neemt. En voluit wil leven, zonder problemen. Maak gratis en vrijblijvend kennis. Je hebt niets te verliezen en kunt alleen maar winnen.

De gesprekken duren 45 minuten en de kosten zijn per gesprek en in principe voor iedereen betaalbaar.

Wil je van je probleem een kwestie maken die je op kunt lossen?Door onderzoek je eigen wijsheid aanboren. Jij weet het immers het best? Denk-wijzer is dé plek om je eigen wijsheid aan te voren!

Gebruik je twijfel en neem contact op. Voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Speciaal voor ondernemers en BN-ers: https://denk-wijzer.nu/filosofisch-executive-coaching/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Denk-wijzer uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Katendrechtsestraat 336 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55915596.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Denk-wijzer zijn o.a. :