DG Sound in Zevenhuizen

DG Sound; gespecialiseerd in het verhuren van geluidsystemen en lichtinstallaties.

Over DG Sound

DG Sound valt onder de rubriek verhuur in Rotterdam.

U wilt graag een concert, karaoke, evenement, presentatie, feest of dansdemonstratie verzorgen, en zoekt de beste geluidsystemen en lichtinstallaties? Dan bent u bij DG Sound aan het juiste adres. Ook kunt u als live band terecht bij DG Sound voor het huren van een geluidsysteem of licht installatie.

U kunt bij DG Sound terecht voor het perfecte geluid en licht voor uw feest, of deze nou binnen of buiten wordt gegeven.

Ook naast het verhuren van geluidsystemen en lichtsystemen kunt u bij DG Sound terecht voor de gehele inrichting van uw ruimte ( dit van de tafels tot aan de gordijnen ). DG Sound houdt met de inrichting altijd rekening met uw wensen en idee├źn, en zorgt voor de sfeer die u wenst.

DG Sound heeft een groot oefencentrum gevestigd in Zevenhuizen, daar kunt u als band komen repeteren. De studio van DG Sound is op het zelfde adres gevestigd.

Omdat DG Sound het oefencentrum vaak verhuurd aan bands, komt DG Sound met vele bands in aanraking. Wanneer u een band zoekt, kunt u contact opnemen met DG Sound, zij kunnen u een band aanraden die bij u past.

Meer informatie over alle diensten van DG Sound treft u aan op de website http://www.dgsound.nl. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan persoonlijk contact op met DG Sound.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DG Sound uit de rubriek verhuur uit Rotterdam is gevestigd aan de Bredeweg 118 in Zevenhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0180-398706.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij DG Sound zijn o.a. :