DitMagIkEten.nl in Hellevoetsluis

Smaakvolle boxen die met passie zijn samengesteld!!!

Over DitMagIkEten.nl

DitMagIkEten.nl valt onder de rubriek webshop in Rotterdam.

Manuela Verkeste- Muller is de drijvende kracht achter DitMagIkEten.nl

Snackboxen zijn er voor iedereen!! Alcohol vrije drankjes en gezonde snacks. Zelfs zonder gluten, geen lactose en geen of weinig toegevoegde suikers. Een verantwoorde lekkere snack. Veel van de producten zijn Vegan en biologische. Want als je geniet van lekker eten maar vanwege bepaalde omstandigheden niet alles meer mag eten om gezond te blijven, dan heb je een grote uitdaging om toch lekker te snacken.

DitMagIkEten.nl biedt smaakvolle boxen aan die met passie zijn samengesteld. Producten die betrouwbaar zijn en geschikt zijn voor vele voedsel allergenen, vegans en geschikt zijn voor een gezonde leefstijl.

De boxen zijn onder verdeeld in:

* Voor thuis: Deze box is lekker om zelf te houden of te delen. Een kant en klare box of zelf een box samenstellen, alle producten zijn met passie gekozen, zijn smaakvol en geven de krijger een geluksmomentje. De persoonlijke boodschap maakt de box namelijk helemaal compleet.

* Kids: Een cadeau box voor een verjaardag, zwemdiploma, een andere mooie prestatie of gewoon zomaar! Snoep zonder troep en geschikt voor meerdere voedsel allergenen.

* Zakelijk: Delen met collega's, hoe fijn is dat. Maar ook uitermate geschikt voor (sport)verenigingen. Ouders kunnen nu zonder na te denken een heel team trakteren. Voor (sport)verenigingen maken wij graag op maat een offerte. Ook displays voor op de toonbank is mogelijk. 100% vrij van gluten en lactose. Omdat er voor iedereen een traktatie mag zijn.

* Thema: Binnen onze thema boxen sluiten wij aan op gebeurtenissen die op feestdagen, gebeurtenissen of andere speciale gelegenheden.

* Sport

Daarnaast kun je je eigen Box samenstellen. Smaken verschillen en daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf een box samen te stellen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DitMagIkEten.nl uit de rubriek webshop uit Rotterdam is gevestigd aan de pascalweg 26 in Hellevoetsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-2682600.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij DitMagIkEten.nl zijn o.a. :