Easy Stoffering in Zoetermeer

Easy Stoffering: Meubelstoffeerderij.

Over Easy Stoffering

Easy Stoffering valt onder de rubriek stoffeerder in Rotterdam.

Easy Stoffering heeft als ambachtelijke meubelstoffeerderij al ruim 25 jaar ervaring in het stofferen en repareren van meubels. Door ambachtelijke opleidingen en jarenlange ervaring heeft Easy Stoffering zich ontwikkeld tot een bedrijf met expertise op het gebied van interieurrenovatie en meubelrestauratie.

Easy Stoffering is bekend met de exclusieve stoffen en merken, zoals: Leolux, Georgette, Artifort en Chesterfield Cassina.

Easy Stoffering is expert geworden op het gebied van herstoffering van alle soorten meubels en kan nagenoeg elke stof leveren.

U kunt bij Easy Stoffering terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht van de aangeboden diensten. Uitgebreide informatie kunt u op de website terug vinden.

De diensten:

- Meubel stoffering / Herstoffering meubels.

- Meubel reiniging.

- Stoffering boteren.

- Stoffering auto & caravan.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Easy Stoffering? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Easy Stoffering uit de rubriek stoffeerder uit Rotterdam is gevestigd aan de Groen-blauwlaan 35 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53123555.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Easy Stoffering zijn o.a. :