Erdesz Administratie in Rhoon (Rotterdam)

Erdesz Administratie: Boekhouding, administratie en belastingen.

Over Erdesz Administratie

Erdesz Administratie valt onder de rubriek administratiekantoor in Rotterdam.

Erdesz Administratie heeft al ruim 30 jaar ervaring in de boekhouding. Als zelfstandige, in loondienst en als ZZP-er. Deze ervaringen zorgen ervoor dat uw administratie van A tot Z geregeld wordt.

Erdesz Administratie heeft als missie om uw belastingen en administratie uit handen te nemen. Zo kunt u zich volledig focussen op uw passie en kwaliteiten.

Erdesz Administratie kan diverse diensten aanbieden. Hieronder ziet u een uitgebreid overzicht van deze aangeboden diensten:

- Boekhouding verzorgen: Erdesz Administratie kan voor u de boekhouding, aangifte omzetbelasting, jaarwerk en aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Andere diensten: Invoeren verkoop facturen, verwerken bank afschriften, boeken inkoopfacturen en (kas) en het bijhouden van amortisatieschema (lease auto).

- Salarisadministratie: U heeft als zelfstandige mensen in diensten? Geen probleem. Erdesz Administratie kan de salarisadministratie voor u verzorgen. U kunt gebruik maken van de volgende diensten: Aan- en afmelden, werknemer bij de belastingdienst, aangifte loonbelasting, salarisstrook werknemer (per maand) en het jaaroverzicht.

Heeft u een vraag aan Erdesz Administratie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51955582.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Erdesz Administratie zijn o.a. :