Evert den Hartog Beeldhouwer in Rotterdam

Evert den Hartog Beeldhouwer

Over Evert den Hartog Beeldhouwer

Evert den Hartog Beeldhouwer valt onder de rubriek kunstenaar in Rotterdam.

Bent u opzoek naar een goede en professionele beeldhouwer? Dan bent u bij Evert den Hartog Beeldhouwer aan het juiste adres.

Evert den Hartog is de eigenaar van dit bedrijf. In de jaren 70 heb ik een opleiding gedaan aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten.

Zijn vaste onderwerpen zijn dieren in vele variaties. Vogels en stieren zijn dieren die steeds weer in zijn werk opduiken. Bij de vogels lijkt het brons geen gewicht te hebben, en balanceren deze beelden op één poot of zweven ze, slechts met de vleugelpunten aan elkaar verbonden, vrij in de lucht.

Al vanaf zijn jeugd is naast het beeldhouwen de fotografie aanwezig geweest. In de studietijd op de Academie van Beeldende Kunsten was er 1 dag per week ruimte voor de fotografie, op deze dag ging hij overdag en 's avonds op pad voor deze foto's.

Heeft u nog vragen over ons? Of wilt u meer te weten komen over ons of over de kunst? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Evert den Hartog Beeldhouwer uit de rubriek kunstenaar uit Rotterdam is gevestigd aan de Statensingel 98c in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51538679.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Evert den Hartog Beeldhouwer zijn o.a. :