Fiscaal Correct B.V. in Rotterdam

Fiscaal Correct B.V.: Uw financiën, onze zorg.

Over Fiscaal Correct B.V.

Fiscaal Correct B.V. valt onder de rubriek administratiekantoor uit Rotterdam.

Zoekt u een bedrijf die u kan helpen bij uw financiën? Dan bent u bij Fiscaal Correct B.V. aan het juiste adres. Fiscaal Correct B.V. is namelijk een moderne en innovatie organisatie die boekhoudkundige, administratieve en fiscale diensten aan kan bieden voor ondernemers in het MKB.

Fiscaal Correct B.V. is regionaal sterk geworteld en door de scherpe tarieven en hoge kwaliteit, bediend Fiscaal Correct B.V. nu inmiddels heel Nederland.

Fiscaal Correct B.V. biedt diverse diensten aan voor het MKB en voor starters. De diensten die onder andere aangeboden worden, zijn: Administratieve diensten, jaarrekening opstellen, de salarisadministratie en fiscale diensten zoals het invullen van de belastingaangifte.

De tarieven:

- Eenmanszaak met 1-3 personeelsleden: €100,- exclusief btw per maand.

- ZZP'er en starter: €60,- exclusief btw per maand.

- B.V. directeur - grootaandeelhouder: €80,- exclusief btw per maand.

Heeft u een vraag aan Fiscaal Correct B.V.? Neemt u dan contact op. U zal netjes geholpen worden Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fiscaal Correct B.V. uit de rubriek administratiekantoor uit Rotterdam is gevestigd aan de Olympiaweg 4 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30000208.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Fiscaal Correct B.V. zijn o.a. :