Frank Stoopman Beeldhouwer in Rotterdam

Frank Stoopman Beeldhouwer: Beelden, events, exposities en cursussen.

Over Frank Stoopman Beeldhouwer

Frank Stoopman Beeldhouwer valt onder de rubriek kunstenaar uit Rotterdam.

Bent u opzoek naar een mooi en betekenisvol beeld voor in huis of voor buitenshuis? Dan bent u bij Frank Stoopman Beeldhouwer aan het juiste adres.

Frank heeft inmiddels meer dan 25 ervaring in het maken van beelden. Zijn kunstzinnige ontwikkeling begon met zijn opleiding tot leraar. De kleur en vorm maakte hij eigen. Veel van Frank zijn inspiratie komt uit zijn liefde voor zingen en theater. Sinds 1992 is Frank volop bezig met het maken van beelden. Hij heeft tal van beelden voor het bedrijfsleven gemaakt en vooral bronzen portretten van kinderen. Zijn vrije werk kenmerkt zich vooral door 'beweging' van kinderen en poƫtische onderwerpen. Veel bedrijven maar ook particulieren vonden zijn atelier. Zijn klanten komen zowel uit Nederland als uit Belgiƫ. Verder strekt zijn klantenkring zich nog uit naar Frankrijk, Moskou en Kaapstad..

Heeft u nog een vraag? Of wilt u meer te weten komen over de beelden of de werkwijze? Neem dan gerust contact op of bekijkt u de website eens. ook kunt u een bezoekje aan zijn atelier brengen. Hij leidt u graag rond zonder tegenprestatie. Voor een mogelijke wens van een beeld neemt hij uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Verder: no cure no pay !


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Frank Stoopman Beeldhouwer uit de rubriek kunstenaar uit Rotterdam is gevestigd aan de Helenastraat 25 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40206924.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Frank Stoopman Beeldhouwer zijn o.a. :