Haa...gebak! in Rotterdam

Haa...gebak!

Over Haa...gebak!

Haa...gebak! valt onder de rubriek bakkerij uit Rotterdam.

De naam zegt het al: Haa...gebak! van Hilly maakt heerlijke taarten. Of u nu op zoek bent naar een standaard taart of een taart voor een bepaalde gelegenheid, bij ons kan het allemaal!

Ook maakt Haa...gebak! bruidstaarten in diverse soorten en maten. De taarten worden standaard gemaakt van cake, met een vulling naar uw keuze. Heeft u een eigen idee over hoe jullie taart eruit moet zien dan zullen we samen jullie wensen bespreken en zal ik desgewenst de nodige adviezen geven, er is heel veel mogelijk!

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse workshops. Leuk voor vrijgezellenfeestjes of bijvoorbeeld een bedrijfsworkshop. Gezellig met zijn allen lekker bezig zijn en daarna een heerlijke taart eten. Kortom een leuke avond voor iedereen.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer nuttige informatie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haa...gebak! uit de rubriek bakkerij uit Rotterdam is gevestigd aan de Veldkersweg 39 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10813322.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Haa...gebak! zijn o.a. :