HEJO Advies & Administratie in Gouda

HEJO Advies & Administratie | Onze kennis, uw voordeel!

Over HEJO Advies & Administratie

HEJO Advies & Administratie valt onder de rubriek adviesbureau in Rotterdam.

HEJO Advies & Administratie is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf: Henk de Jong. HEJO Advies & Administratie heeft ruime ervaring in het financiƫle vak. HEJO Advies & Administratie is WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. HEJO Advies & Administratie is gevestigd in Gouda en werkt in de regio Zuid-Holland.

HEJO Advies & Administratie neemt uw (BTW) belastingaangifte uit handen en zij voeren complete administratie voor particulieren, ZZP-ers, MKB-ers en VVE. Wilt u ook uw tijdrovende administratie uit handen geven aan een deskundig onafhankelijke derde? Dan bent u bij HEJO Advies & Administratie aan het juiste adres.

Wijzigingen als gevolg van het Covid-19 virus. Ook tijdens deze crisis wilt HEJO Advies & Administratie voor u klaar blijven staan. Daarom hebben zij een aantal basisregels opgesteld voor fysieke afspraken bij HEJO Advies & Administratie op kantoor of bij u op locatie, conform de regels van het RIVM. Zo houden jullie gepaste afstand van elkaar, schudden geen handen en indien dit nodig wordt geacht wordt er door de medewerkers van HEJO Advies & Administratie mondkapjes gedragen.

Zoekt u naar een professionele belastingadviseur in Rotterdam? HEJO Advies & Administratie is er voor u. Heeft u een eigen onderneming? De belastingadvieskantoor van HEJO Advies & Administratie in Gouda neemt op een deskundige wijze de belastingaangifte van u over. HEJO Advies & Administratie heeft jarenlange ervaring met het doen van de belastingaangifte voor zowel bedrijven, verenigingen als particulieren. Overal in de regio Gouda en omstreken staan zij voor u klaar.

De diensten van HEJO Advies & Administratie bestaan uit:

- Administratie voor particulieren, ZZP, MKB en VVE. HEJO Advies & Administratie zet deze administratie deskundig voor u o waarbij zij u maandelijks kunnen rapporteren.

- Belastingaangifte voor particulieren en ondernemers. Voor ondernemers doet HEJO Advies & Administratie niet alleen de inkomstenbelasting maar kunnen zij ook de omzetbelasting invullen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens of het contactformulier op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HEJO Advies & Administratie uit de rubriek adviesbureau uit Rotterdam is gevestigd aan de Stavorenweg 8- 2e etage in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0182-364838.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij HEJO Advies & Administratie zijn o.a. :

Nieuws van HEJO Advies & Administratie in Gouda

Starten als ZZP-er??

Starten als ZZP-er??

Er zijn 7 belangrijke stappen.

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Belastingaangifte 2020

Belastingaangifte 2020

Belastingaangifte 2020