Het wolfje in Warten

Het Wolfje, dé ecovriendelijke hondenspeciaalzaak online

Over Het wolfje

Het wolfje valt onder de rubriek webshop in Rotterdam.

Simone Beens is het gezicht en de drijvende kracht achter Het Wolfje. Een ecovriendelijke speciaalzaak voor honden met producten die weinig tot geen negatieve gevolgen hebben op gezondheid en het milieu.

Ik run mijn zaak met veel liefde en passie voor honden en de planeet waar wij op wonen. Ben altijd gedreven en op zoek naar de meest unieke, natuurlijke en ecovriendelijke hondenproducten die passen bij mijn visie en missie. Hiervoor struin ik zowel het binnen als het buitenland af.

Ben je op zoek naar natuurlijke hondenproducten, veilig hondenspeelgoed of milieuvriendelijke hondenbenodigdheden? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Het Wolfje.

De Voordelen bij Het Wolfje:

- Milieuvriendelijke, duurzame, natuurlijke en diervriendelijke benodigdheden en snacks voor honden en puppy's

- Gratis bezorgd v.a. € 50,-

- Binnen 1-3 werkdagen in huis!

- Persoonlijke service

- Niet goed? Geld terug!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het wolfje uit de rubriek webshop uit Rotterdam is gevestigd aan de Burgemeester Waldastraat 2 in Warten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28355949.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Het wolfje zijn o.a. :