Hollen en STILSTAAN - mindfulness & coaching in Rotterdam

Hollen en STILSTAAN - mindfulness & coaching | Ontdek wat jij kan doen om meer rust en ruimte te ervaren.

Over Hollen en STILSTAAN - mindfulness & coaching

Hollen en STILSTAAN - mindfulness & coaching valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Wil jij meer rust ervaren? Begin dan nu met tijd in te plannen voor jezelf.

Het is hollen of stilstaan, je gaat maar door. Altijd druk totdat je even stilstaat en merkt dat je bekaf bent. Of totdat je wordt gedwongen om stil te staan, omdat je lichaam dat aangeeft.

Waarom niet hollen én stilstaan? Allebei. Er is niets mis mee om veel te doen. Als je er bewust voor kiest, het met aandacht doet en de tijd neemt om niets te doen, om stil te staan, om te reflecteren en te voelen. Je bewust te zijn of je nog doet wat je wilt, of je nog op de juiste weg bent.

Hollen en STILSTAAN is een initiatief van Renée Piket en sinds 2015 gevestigd in Rotterdam. Lange tijd was Renée op zoek naar balans, balans tussen wat moet en wat mag (voornamelijk van haarzelf).

Balans tussen tijd voor haar omgeving en tijd voor haarzelf. Balans tussen druk, druk, druk en de rust die zij nodig is. Ook in haar leven zocht zij naar balans. De balans in de combinatie van werk, gezin en haarzelf. Het (gebrek aan) tijd en aandacht heeft zij lange tijd als een deel van haar bestaan ervaren. Tot zij in aanraking kwam met mindfulness. Renée leerde dat zij niet de baas is over haar gedachten, maar dat zij wel anders met die gedachten om kan gaan. De jaren daarna verdiepte zij zich in mindfulness, zelfcompassie en yoga. Leren luisteren naar wat zij diep van binnen eigenlijk al wist. Minder in haar hoofd, meer in haar lichaam. Heeft zij nu geen stress meer? Natuurlijk wel. Het leven is soms stressvol. En als jij dit nu leest, dan herken je dat ook. Renée kan er nu wel beter mee omgaan. En dat gunt zij jou ook!

Het aanbod bij Hollen en STILSTAAN is:

- Mindfulness: wat levert mindfulness op? Beter omgaan met stress, meer veerkracht, minder piekeren, meer genieten van dit moment, meer rust en betere balans, betere concentratie, meer focus.

- De Kunst van Mindful Leven

- Kalmte en Concentratie

- Zelf compassie

- Individuele training

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hollen en STILSTAAN - mindfulness & coaching uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Brandingdijk 120 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51465382.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hollen en STILSTAAN - mindfulness & coaching zijn o.a. :