HR & Payroll Group | Payroll solution in Woubrugge

Specialist met 360 kijk op HR & Salarissen

Over HR & Payroll Group | Payroll solution

HR & Payroll Group | Payroll solution valt onder de rubriek financieel adviseur in Rotterdam.

HR & Payroll Group - Specialist op gebied van salaris en HR met een 360° visie. Wij helpen organisaties tijd vrij te maken om te ondernemen en kosten te besparen! Vanuit het middelpunt salaris en belonen verzorgen wij continuïteit en kwaliteit op de HR, salaris of financiële administratie. Dit bewerkstelligen wij met onze interim- en detacheringsdiensten. Maar ook door middel van doelgerichte consultancy en projectuitvoering. En dit doen wij nu al meer dan 15 jaar voor organisaties en bedrijven.

We gaan graag samen met u het gesprek aan. Neem gerust contact met ons op wanneer u een afspraak wenst te maken en meer informatie wenst. Samen kijken we welke oplossing het beste bij u en uw bedrijf of instelling past.

Onze diensten: - Uitbesteding van processen aan Payroll Group zoals outsourcing van de salarisadministratie. - Het leveren van Professional Services zoals de tijdelijke inzet van salarisadministrateurs of consultants. - Het doen van kostenbesparend onderzoek zoals de salaris-scan. - Het leveren van toonaangevende HR- en salarissoftware op basis van Software as a Service.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HR & Payroll Group | Payroll solution uit de rubriek financieel adviseur uit Rotterdam is gevestigd aan de Elzenlaan 1B in Woubrugge. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55396409.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij HR & Payroll Group | Payroll solution zijn o.a. :