In Balans Yoga in Roterdam Zuid

In Balans Yoga: Yogastudio.

Over In Balans Yoga

In Balans Yoga valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Rotterdam.

De drijvende kracht achter In Balans Yoga is Irma Mahabier. Irma is de vaste leraar in haar yogastudio In Balans Yoga. Irma geeft les volgens de B.K.S Iyengar methode.

De yogastudio is te vinden in een rustige omgeving en is ingericht in de stijl van de B.K.S Iyengar Yoga. De studio is een paar minuten verwijderd van het Zuidplein en van de Maastunnel. Er is voldoende parkeer gelegenheid in de buurt en de studio is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De lessen die In Balans Yoga geeft zijn gebaseerd op de klassieke vorm van yoga. Omdat Irma met kleine groepen werkt krijgt u tijdens de lessen individuele begeleiding.

U kunt vier dagen per week lessen volgen bij In Balans Yoga. Hieronder ziet u de lessen waar u uit kunt kiezen:

- Pranayama.

- Beginners.

- Gevorderden.

- 55+ers.

Elke woensdag avond zal er les worden gegeven aan leraren in opleiding. Deze lessen worden gegeven door senior leraar Pascal Poell.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan In Balans Yoga? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In Balans Yoga uit de rubriek yoga en meditatie uit Rotterdam is gevestigd aan de Jaersveltstraat 76A in Roterdam zuid. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-4296190.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij In Balans Yoga zijn o.a. :