Jenny Rouwette coaching en training in Oosterhout

Jenny Rouwette coaching en training: Zoektocht naar jezelf, daar heb je anderen bij nodig...

Over Jenny Rouwette coaching en training

Jenny Rouwette coaching en training valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Voor Jenny is het leven een uitdaging, een weg met pieken en dalen die zij met optimisme bewandeld.

Iedereen heeft wel eens een slechte dag maar het leven is kort en daarom is het belangrijk dat je kunt genieten. Creatief, onorthodox en empathisch, dat zijn termen die bij Jenny passen. Jenny geniet ervan om met mensen te kunnen werken. Om te coachen en te trainen heeft zij geen standaard aanpak maar laat zij zich inspireren door de mensen en het moment. Daarbij gebruikt Jenny een rugzak vol kennis en ervaring.

Jenny is een trainer en coach voor iedereen die: Professioneel met zijn of haar werk om wil gaan, in zichzelf wil investeren en het beste uit zichzelf en anderen wil halen. Jenny kan mensen stimuleren om de verantwoordelijkheid in eigen hand te nemen.

Door de coaching- en trainingssessies van Jenny zal jij meer bewustwording gaan krijgen. Je leert om eerst je eigen patronen te zien om het daarna anders te kunnen doen.

Naast de coaching- en trainingssessies kun je ook voor een leerzame workshop bij Jenny terecht. Het gaat om de workshop Latent Talent. Het doel is dat jij je na deze workshop meer betrokken kunt voelen, gemotiveerder bent en daardoor succesvoller kan zijn in jouw werk.

Voor meer informatie kun je de website bekijken. Vragen? Schroom dan dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jenny Rouwette coaching en training uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Jacob van Ruisdaelhoek 12 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50681836.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jenny Rouwette coaching en training zijn o.a. :