Karaokeconcurrent.nl in ROTTERDAM

Karaokeconcurrent.nl uit ROTTERDAM heeft geen profiel.

Wat doet Karaokeconcurrent.nl in ROTTERDAM

Karaokeconcurrent.nl is een verhuur uit Rotterdam. Men is gevestigd aan de Agnes Bartoutslaan 77. Het telefoonnummer van Karaokeconcurrent.nl in ROTTERDAM is 078-7112548.

Is Karaokeconcurrent.nl in ROTTERDAM uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Rotterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Karaokeconcurrent.nl in ROTTERDAM valt onder de rubriek verhuur. Een verhuur uit Rotterdam levert onder andere :

Wij zijn gespecialiseerd in professionele Karaoke verhuur en of verzorgde karaokefeesten met een Karaoke-Jockey en of DJ voor bijvoorbeeld een trouwerij, bedrijfsfeest enz. Bij ons heb je veel mogelijkheden en hebben wij service heel hoog in het vaandel staan. Een feestje ervan maken gaan we niet uit de weg en onze professionele apparatuur, team en uitgebreide assortiment van Karaoketracks maakt dit allemaal mogelijk. Groot voordeel: wij zijn de voordeligste van Nederland!  ; ; ; ; ; ;  ; ;  ; ; ; ; ; ;  ;  ; ; ; ; ; lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Donna donderdag 11 januari 2018

5 sterren

“Supersnelle en goede service! Iets werkte niet bij de installatie, de telefoon werd direct opgenomen en ik werd eerst telefonisch geholpen. Toen dat niet werkte stond er binnen een halfuur iemand op de stoep om het te regelen: nieuwe installatie gekregen en werkte helemaal top. Ook de bezorg- en ophaalservice waren uitstekend en zeer aardige mensen! Ronduit top.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander verhuur

 • Alfa Verhuur

  Uw specialist in verhuur, onderhoud en reparatie. . Trefwoorden van Alfa Verhuur : hoogwerkers, heftrucks, verhuur hoogwerker, bouwliften verhuur, rolsteigers verhuur, reinigingsmachines, hogedrukreiniging, aanhanger verhuur, .

  tel. 06-41020625, Philippusweg 10, 3125AS in Schiedam

  Meer over Alfa Verhuur contact website

 • DG Sound

  DG Sound; gespecialiseerd in het verhuren van geluidsystemen en lichtinstallaties.. Trefwoorden van DG Sound : huren geluidinstallatie Zevenhuizen, huren lichtinstallatie Zevenhuizen, lichtinstallaties huren Zevenhuizen, geluidinstallaties huren Zevenhuizen, oefencentrum band Zevenhuizen, inrichting feest ruimte Zevenhuizen, verhuur geluidinstallatie Zevenhuizen, verhuur lichtinstallatie Zevenhuizen, .

  tel. 0180-398706, Bredeweg 118, 2761KB in Zevenhuizen

  Meer over DG Sound contact website