Kleine Ster Uitvaartbegeleiding in Rotterdam

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding is gespecialiseerd in de uitvaarten voor baby’s en kinderen, maar kan ook de uitvaarten voor volwassenen verzorgen.

Over Kleine Ster Uitvaartbegeleiding

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Rotterdam.

Kitty van Dijk is het gezicht achter Kleine Ster Uitvaartbegeleiding. Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er veel geregeld worden. Op een persoonlijke manier zal Kitty de nabestaanden begeleiden bij het regelen van de uitvaart.

In een rustig tempo zal Kitty stap voor stap met u werken naar de dag van de uitvaart. U krijgt rustig de tijd om beslissingen te nemen en Kitty zal u ondersteunen waar nodig. De praktische dingen kan Kitty u uit handen nemen, zodat u zich geheel kan wijden aan het afscheid van uw dierbare.

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding is gespecialiseerd in de uitvaarten voor baby's (vanaf ongeveer 16 weken zwangerschap) en kinderen, maar ook de uitvaart van een volwassene kan Kleine Ster Uitvaartbegeleiding verzorgen met dezelfde persoonlijke aandacht.

Het streven van Kitty is, om de uitvaart naar de wensen van de nabestaanden en overledene te laten verlopen. U kunt in een vrijblijvend voorgesprek het één en ander al vastleggen voor uw eigen uitvaart. Dit kan ook door middel van een uitvaartwensen boekje wat Kitty u kan toesturen.

Heeft u een vraag aan Kleine Ster Uitvaartbegeleiding? Neemt u dan contact op. Voor meer informatie kunt u ook altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding uit de rubriek uitvaartverzorging uit Rotterdam is gevestigd aan de Korne 103 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0612620598.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Kleine Ster Uitvaartbegeleiding zijn o.a. :