MannenAPK in Dongen

Kom weer aan het stuur van je eigen onderneming!

Over MannenAPK

MannenAPK valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Beste ondernemer,

Word je geleefd door je agenda? Ben je het beu? Last van stress die je eigen onderneming met zich meebrengt? Een te groot verantwoordelijkheidsgevoel naar je medewerkers toe? Geen zin meer om korte nachten te maken en alleen maar te moeten rennen? Wil je af van die stem in je hoofd die blijft zeggen dat het beter moet? Wil je ruimte in je leven en in je hoofd? Wil je eindelijk gaan genieten van hetgeen dat je hebt opgebouwd? Wil je weer ondernemen in plaats van dat het als werken voelt? Wil jij weer energie krijgen van de dingen die je doet?

Dan ben je hier bij MannenAPK op de juiste plek beland.

Wij hebben een WO geschoolde coach en 97% tevreden klanten. We werken effectief, inclusief garantie en hebben het Inner Agency Trustmark. En zijn we verkozen tot de TOP 5 beste mannencoaches volgens het NLP college.

Even voorstellen: Ik ben Marleen Helsloot en ik heb zelf ook de nodige drempels in het leven ervaren. Deze hebben mij gemotiveerd hard te werken om gelukkig te zijn, met succes. Ik weet dus als geen ander hoe het is om met tegenslag om te gaan en deze te overwinnen. Ook op zakelijk gebied heb ik veel ervaring op zak. Zo heb ik organisatiewetenschappen gestudeerd en 'the science of happiness' aan Berkeley University. tevens heb ik gewerkt in de jeugdzorg en terminale zorg. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijven gehad en ben ik ook in de politiek actief geweest. Ik ben tevens Stress en Burnout coach. Deze combinatie van ervaring maakt van mij de perfecte personal life coach voor ondernemers.

Ik investeer graag in sterke succesvolle mannen, zodat zij weer anderen inspireren.

Hoe ik dat doe? - We maken een plan van aanpak. - We maken je huidige situatie inzichtelijk. - We ruimen oude rommel op. - We verwerken emoties. - We maken nieuwe patronen. - En stellen doelen op.

Wil jij dit ook? Via mijn website (hier rechts) kun je je afspraak maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MannenAPK uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Heuvelstraat 5 - gebouw 11 in Dongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43942684.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MannenAPK zijn o.a. :

Nieuws van MannenAPK in Dongen

NU in de voorverkoop, vanaf donderdag op bol.com

NU in de voorverkoop, vanaf donderdag op bol.com

MannenAPK, voor mannen met humor die serieus gelukkig willen zijn.

JIJ bent je onderneming

JIJ bent je onderneming

Er zit een belangrijke link tussen hoe het met jou gaat en hoe het met je onderneming gaat.