Marian Kastelein Textielkunstenaar Vilt in Rotterdam

Spannend, prikkelend en onverwacht!

Over Marian Kastelein Textielkunstenaar Vilt

Marian Kastelein Textielkunstenaar Vilt valt onder de rubriek kunstenaar uit Rotterdam.

Bent u op zoek naar een uniek vilten kunstwerk? Dan bent u bij Marian Kastelein helemaal aan het juiste adres. Vanaf het moment dat Marian in aanraking kwam met vilt is ze zich hierin gaan verdiepen en specialiseren. Op dit moment houd ik me voornamelijk bezig met het maken van objecten in naturel tinten en soms gebruik ik een paar kleuren bij mijn projecten.

In de vormgeving van mijn werk staat het streven naar essentie en eenvoud centraal. Ik probeer hierbij het technisch en beeldend aspect samen te brengen tot 1 geheel. Ik werk naast opdrachten met vrij werk waaronder thema's als: loslaten, herinneringen, bespiegelingen en geborgenheid.

Naast het werken met vilt ga ik me de komende tijd ook bezighouden met het maken van leren tassen en accessoires, houd voor meer informatie mijn website in de gaten.

Wilt u graag mijn werk bekijken of wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marian Kastelein Textielkunstenaar Vilt uit de rubriek kunstenaar uit Rotterdam is gevestigd aan de Jan Schoutenstraat 32 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29285470.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Marian Kastelein Textielkunstenaar Vilt zijn o.a. :