Marina Radius Schilderijen en Beelden in Rotterdam

Olieverfschilderijen en beelden in brons en steen.

Over Marina Radius Schilderijen en Beelden

Marina Radius Schilderijen en Beelden valt onder de rubriek kunstenaar uit Rotterdam.

Bent u op zoek naar een mooi olieverfschilderij of beeld voor bijvoorbeeld in uw huis? Dan bent u bij Marina Radius helemaal aan het juiste adres! "Ik heb altijd dingen willen creƫren. Van jongs af aan heb ik getekend en geboetseerd; later kwam daar schilderen bij en het maken van beelden van brons en steen".

De thema's zijn voornamelijk dieren en fantasy, maar ook stillevens en portretten in opdracht behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op de website voor een compleet overzicht .

Het werk van Marina Radius is regelmatig te bewonderen bij diverse exposities en galeries, daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen in haar atelier.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marina Radius Schilderijen en Beelden uit de rubriek kunstenaar uit Rotterdam is gevestigd aan de Koraalstraat 17 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30120087.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Marina Radius Schilderijen en Beelden zijn o.a. :