Marion's Uitvaartfotografie in Roterdam

Marion's Uitvaartfotografie: Professionele uitvaartfotografie.

Over Marion's Uitvaartfotografie

Marion's Uitvaartfotografie valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Rotterdam.

Marion Hofman is het gezicht achter Marion's Uitvaartfotografie. Tijdens de uitvaart van een vriendin is Marion gevraagd om foto's te maken van de uitvaart. Technisch was dit voor Marion geen probleem omdat zij afgestudeerd is aan de fotovakschool. Echter wist Marion niet wat ze met haar gevoel aan moest. Marion is nu blij dat ze 'Ja' heeft gezegd.

Marion is een gevoelsmens en zij vindt het mooi om mensen te kunnen helpen en bij te staan. Het is een eer om een fotoreportage te mogen maken van iemand die heel erg geliefd is geweest voor een zoon/dochter, partner en verder familie en vrienden.

Het geeft mensen vaak troost om de foto's terug te krijgen en te zien hoeveel mensen er geweest zijn, hoe de sfeer was en nog meer. Tijdens een uitvaart gaat alles zo snel voorbij en Marion kan met haar foto's herinneringen scheppen zodat u deze later nog kunt terug kijken.

U kunt de website bekijken voor voorbeelden van fotografie en meer informatie. Heeft u een vraag aan Marion's Uitvaartfotografie? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marion's Uitvaartfotografie uit de rubriek uitvaartverzorging uit Rotterdam is gevestigd aan de Billie Holidaylaan 44 in Roterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18150656.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Marion's Uitvaartfotografie zijn o.a. :