Millyaisa Food & Pies in Rotterdam

Millyaisa Food & Pies

Over Millyaisa Food & Pies

Millyaisa Food & Pies valt onder de rubriek catering uit Rotterdam.

Mijn naam is Lucille Jordan. Ik ben van Surinaamse afkomst en heb al mijn hele leven een passie voor koken en eten. Naast mijn werk als gastouder is het mij gelukt deze kook passie om te zetten in mijn onderneming en beroep.

Heeft u binnenkort een feestje en wilt graag eens wat anders serveren? Millyaisa Food & Pies biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van catering voor feestjes en evenementen.

U kunt gemakkelijk en snel online op mijn eigen website bestellen. En besteld u 30 km binnen Rotterdam en omstreken, dan is de bezorging geheel gratis!

Wilt u met uw bedrijf, personeelsuitje, vriendenploeg een kookworkshop volgen? Dat kan uiteraard ook. Kom ook gezellig samen koken en proeven!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op onze eigen website. Daar staat nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Millyaisa Food & Pies uit de rubriek catering uit Rotterdam is gevestigd aan de Nijenrodeweg 60 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28423576.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Millyaisa Food & Pies zijn o.a. :