MRK Coaching in Nootdorp

Business / Ondernemer coach

Over MRK Coaching

MRK Coaching valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Als business coach help ik ondernemers bij het realiseren van hun doelen. Hier kan het soms gaan om jouw ontwikkeling als ondernemer, groei van jouw onderneming of jouw leiderschapsontwikkeling.

Als ondernemer sta je geen dag stil en ben je continu aan het nadenken over je volgende stap. Natuurlijk geweldig als dit loopt zoals je zou willen. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend en loop je soms als ondernemer vast. Als coach heb ik ruim ervaring in het coachen van ondernemers. Een aantal voorbeelden uit mijn praktijk: ~Het lukt niet om mijn doelen te behalen. Ik wil mijn persoonlijk leiderschap vergroten, zodat ik koers weet te behouden. ~Ik wil mij met mijn corebusiness bezighouden, maar ben veel tijd kwijt aan randzaken. ~Ik wil vernieuwen, maar loop vast bij het uitwerken van min volgende stappen. ~Ik ben startende ondernemer en wil groeien, maar zie steeds beren op de weg waardoor het niet lukt. ~Ik kom structureel tijd tekort en mis balans tussen werk, gezin, gezondheid en sociale activiteiten. ~Ik vind het lastig om buiten mijn comfortzone te stappen. ~Ik wil mijn leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. ~Ik heb personeel, maar loop tegen diverse problemen aan. Het was veel eenvoudiger toen ik ZZP-er was. ~Ik heb idee├źn over het starten van mijn eigen onderneming, maar weet niet waar te starten. ~Als ondernemer sta ik alleen en regelmatig heb ik behoefte aan een sparringspartner. ~Er zijn zoveel keuzes te maken, hoe weet ik dat ik de juiste neem?

Herkenbaar en wil jij jouw volgende stap zetten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MRK Coaching uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Keizerskroon 13 in Nootdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15102032.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MRK Coaching zijn o.a. :

Nieuws van MRK Coaching in Nootdorp

Stress & Burn-out begeleidinh

Stress & Burn-out begeleidinh

Ervaar jij stress klachten en wil jij weer je innerlijke kracht hervinden?