Nabestaandenzorg-Delft in Delft

Nabestaandenzorg-Delft | Persoonlijke aandacht na een overlijden.

Over Nabestaandenzorg-Delft

Nabestaandenzorg-Delft valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Yvonne Sanli is de kracht achter nabestaandenzorg Delft.

Als een dierbare is overleden komt er veel op de nabestaanden af. Eerst moet de uitvaart worden geregeld, maar daarnaast moeten er allerlei financiële en praktische zaken rondom de dood van de overledene worden afgewikkeld. Er komt zoveel op u af waarbij zoveel aandacht en kennis van u is vereist, terwijl u lang niet genoeg energie voelt en uw hoofd er helemaal niet naar staat.

Na een overlijden dienen er veel administratieve zaken geregeld te worden. In de praktijk komt regelmatig voor dat nabestaanden op zoek moeten naar de juiste informatie. Ook is lang niet altijd bekend wat de wensen van de overledene waren met betrekking tot de uitvaart, herplaatsing van huisdieren etc. In een levenstestament kunt u in één document al uw wensen en praktische zaken aan uw nabestaanden kenbaar maken.

We leven in een tijdperk waarin steeds meer zaken digitaal gaan. Vele mensen ontvangen geen bankafschriften meer. Een bankpas regelen gaat vaak alleen digitaal, voor veel zaken is een DigiD nodig. Steeds minder organisaties hebben nog een kantoor met een loket waarvoor je een afspraak kunt maken als je iets wilt regelen. Een declaratieformulier nodig voor zorgkosten? Download het formulier op de website. Wilt u een toeslag aanvragen? Dit moet u met uw DigiD regelen. Zo zijn er talloze zaken die alleen nog maar digitaal geregeld kunnen worden. Veel senioren vinden het lastig om in dit snelle digitale tijdperk mee te koen. De vaardigheden om de eigen administratie te regelen ontbreekt, of de partner die zich hier altijd mee bezig hield komt te overlijden. Als er geen kinderen, kleinkinderen of anderen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen, ook dan kan een Seniorencoach uitkomst bieden. Ik kom maandelijks bij u thuis om samen de post en uw administratie door te lopen om te kijken welke zaken aandacht nodig hebben. Uw gegevens zijn in vertrouwde handen.

Nabestaandenzorg-Delft helpt u bij:

- Het ordenen en bijhouden van uw administratie

- Het openen en/of opbergen van de post

- Het invullen van formulieren

- Het aanvragen van voorzieningen bij uw gemeente, of toeslagen bij de Belastingdienst

- Het betalen van rekeningen

- Belastingaangiften

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nabestaandenzorg-Delft uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Robertkoumansplein 16 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15355108.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Nabestaandenzorg-Delft zijn o.a. :