Pannenkoekenhuis De Nachtegaal in Rotterdam

Pannenkoekenrestaurant maar ook voor uw bruiloftsfeesten en andere party's!

Over Pannenkoekenhuis De Nachtegaal

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal valt onder de rubriek restaurant in Rotterdam.

Wat zijn de voordelen bij ons pannenkoeken restaurant? Wij zijn het gehele jaar geopend, u heeft bij ons altijd gratis parkeergelegenheid, wij hebben 200 zitplaatsen op het terras en wij hebben 200 zitplaatsen binnen, voor bruiloften / recepties en diners kunt u ook bij ons terecht, als rolstoelgebruikers kunt u natuurlijk ook bij ons terecht (wij hebben twee aangepaste toiletten).

U heeft bij ons ruime keuze uit tientallen ambachtelijke gebakken pannenkoeken en wij hebben een aparte ruimte voor feestjes, partijen en familiereünies. Wij zijn gelegen in het prachtige Kralingse bos bij het hertenkamp, dus voor de natuur genieters..komt u vooral eens bij ons langs!

Speciale wensen:

U kunt met bijzondere wensen, een speciaal dieet, kinderen en rolstoelgebruikers natuurlijk gewoon bij ons terecht! Wij houden namelijk rekening met diverse diëten (vegetarisch, allergieën) en rolstoelgebruikers ( wij beschikken over rolstoel vriendelijke toiletten en goede parkeergelegenheid). Wij hebben ook met kinderen rekening gehouden (speciale menu's, kleurplaten/kleurpotloden, kinderstoelen en een commode).

De diverse feesten of partijen waarmee u bij ons terecht kunt zijn: Bruiloften, recepties, vergadering, familiereünies, kinderfeesten en et cetera. Heeft u een ander feestje of partij? Neemt u dan vooral contact met ons op, en wij gaan dan samen met u naar de mogelijkheden kijken. U vindt onze openingstijden terug op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal uit de rubriek restaurant uit Rotterdam is gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 11 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-4527361.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Pannenkoekenhuis De Nachtegaal zijn o.a. :

Nieuws van Pannenkoekenhuis De Nachtegaal in Rotterdam

Het is weer tijd....STAMPPOTTENTIJD!

Het is weer tijd....STAMPPOTTENTIJD!

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal heeft weer overheerlijke stamppotten.

  Pannenkoekenrestaurant de Nachtegaal Rotterdam

Pannenkoekenrestaurant de Nachtegaal Rotterdam

Pannenkoekenrestaurant de Nachtegaal Rotterdam