Praktijk Laus Art & Healing in Voorschoten

“Mens zijn is de kunst jezelf te blijven ontwikkelen in alle levensfases”

Over Praktijk Laus Art & Healing

Praktijk Laus Art & Healing valt onder de rubriek therapeut in Rotterdam.

Welkom bij mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en kunstzinnige therapie "beeldend", waar ik mensen ontmoet die het moeilijk vinden om over hun gevoelens te praten en de ervaringen dat ze vastzitten in bepaalde emotionele patronen.

Wat fijn dat je er bent, als je rust en ruimte zoekt, als je je vitaler wil voelen en je innerlijke kracht wil versterken, als je een diepere laag in jezelf wil onderzoeken, als je expressief en uitbundig wil durven zijn, maar tevens als je rouwt en verlies aan het verwerken bent en als je een traumatische ervaring wil loslaten,

Kom dan beeldend werken, dat wil zeggen: schilderen, tekenen, boetseren, collages of mozaïek maken of een combinatie van technieken die je non-verbaal ondersteunen. Je gaat tastend en voelend je eigen beleving verkennen. Door inzicht en bewustwording te krijgen in je huidige vraagstelling wordt er stap voor stap kunstzinnig gewerkt aan je herstel en welzijn.

Talent of eerdere ervaring zijn niet nodig, je proces is altijd belangrijker dan je resultaat. Ik werk uit de reguliere therapeutische denkwijze maar ook uit een holistische en antroposofische mensvisie. “Mens zijn is de kunst jezelf te blijven ontwikkelen in alle levensfases”.

Werk lichaamsgericht en beeldend met mij

Deze unieke methode helpt je in oplossing te denken en je oude patronen los te laten. Er wordt gebruikgemaakt van teken, schilder, boetseren, collages maken en lichaamsgericht werken. Je leert het accepteren van wat er is en door de acceptatie kan je je eigen leven transformeren. Een consult duurt 50 tot 60 minuten, je moet een goede internetverbinding hebben. De beeldend materialen worden van tevoren besproken. Je kan werken met de materialen die je thuis hebt staan.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Laus Art & Healing uit de rubriek therapeut uit Rotterdam is gevestigd aan de Molenlaan 39 in Voorschoten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11396080.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk Laus Art & Healing zijn o.a. :