Praktijk Vijf in Dordrecht

Een lichaam vrij van ongemakken

Over Praktijk Vijf

Praktijk Vijf valt onder de rubriek massage in Rotterdam.

Alles wat kan bewegen, scharnieren, buigen en draaien aan het lichaam kan ik behandelen. Denk aan: Rug, schouder, nek, knie, enkel, voet, elleboog, pols, hand en bekken. Veel van deze klachten zijn goed te behandelen, mits je er op tijd bij bent. Hoe langer je wacht, hoe langer het ook duurt voordat herstel zichtbaar is. Naast de te behandelen klachten, geef ik ook voedingstips, omdat deze samenhangen aan een goed herstel.

Mensen zijn van nature niet onderhoudsvrij gemaakt. Blijf je alsmaar doorlopen met kleine klachten, dan kunnen dit grote klachten worden. Dit is de reden dat je ook kunt kiezen om regelmatig langs te komen voor een behandeling.

Ook klachten als stijfheid of bewegingsbeperking na bijvoorbeeld een botbreuk, spierverrekking, spierscheuring, het uitscheuren van banden, peesscheuring of beschadiging van een peesaanhechting kan ik direct na het oplop van de trauma behandelen en de druk verminderen van de zwelling.

Maar ook voor ontspanning kan je mij mij terecht.

Behandelingen: - Acupunctuur. - Chi Nei Tsang. - Qigong Tuina Therapie. - Cupping. - Chinese Dry Needling - Gan Zhen. - Chinese Bone Setting – Zheng Ghu. - Westerse Kruiden.

Welke klachten heb jij? Kijk eens op mijn website voor meer informatie. Staat je klacht er niet tussen? Bel of stuur mij een whats-app berichtje. Ik help je graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Vijf uit de rubriek massage uit Rotterdam is gevestigd aan de Vissersdijk Beneden 70 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22329701.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Vijf zijn o.a. :