Quick Verhuizers in Rotterdam

Quick Verhuizers: Gespecialiseerd in verhuizingen.

Over Quick Verhuizers

Quick Verhuizers valt onder de rubriek verhuizen uit Rotterdam.

Bent u op zoek naar een bedrijf die goed om kan gaan met uw verhuizing? Zodat u op een rustige manier kunt verhuizen? Dan bent u bij Quick Verhuizers op het juiste adres.

Wij zijn een bedrijf die al langer dan 15 jaar ervaring heeft met een uitstekende reputatie in de regio Zuid-Holland. Verhuizen is natuurlijk voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. Wij staan elke dag klaar voor verhuizingen met een snelle en efficiënte manier regelen. Ook verhuizen wij in het buitenland.

Hier een paar punten waarom u voor ons moet kiezen: - Zaterdag en zondag geen extra kosten. - Grote en kleine spullen. - Klant = koning. - Betrouwbaar.

De tarieven die wij hanteren zijn als volgt: - €15,- per uur, per verhuizer (Geld in Rotterdam en als de beide woningen begaande grond is) - €25,- per uur, per verhuizer buiten Rotterdam. - Per rit is €30,-

Wilt u graag mer informatie over wat wij u kunnen bieden? Neem dan eens een contact met ons op. Ook staan wij altijd open voor vragen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Quick Verhuizers uit de rubriek verhuizen uit Rotterdam is gevestigd aan de Talmastraat 68 A 02 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47773997.

Diensten en producten voor verhuizen

Trefwoorden die horen bij Quick Verhuizers zijn o.a. :