READY TO EAT in Rotterdam

READY TO EAT gevestigd in Rotterdam. Warme maaltijden, ook voor uw kind(eren) op het kinderdagverblijf of op school? Dat kan!

Over READY TO EAT

READY TO EAT valt onder de rubriek catering in Rotterdam.

Warme maaltijden, ook voor uw kind(eren) op het kinderdagverblijf of op school? Dat kan!

READY TO EAT, Dé cateraar als het gaat om gezonde, verse warme maaltijden en waar het welzijn van het kind centraal staat. Een onderneming die borg staat voor kwaliteit en een nieuw concept als het gaat om warme maaltijden speciaal voor de kinderen die gebruik maken van kinderopvang en/of het basisonderwijs.

Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven van kinderen. Het is vaak de oplossing voor veel hedendaagse gezondheidsproblemen.

Vanuit het voedingscentrum wordt de “Schijf van Vijf” geadviseerd als een handig hulpmiddel. Als je eet volgens de “Schijf van Vijf”, krijg je alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. Dit is ook de basis voor het bereiken en behouden van een gezond gewicht.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

READY TO EAT uit de rubriek catering uit Rotterdam is gevestigd aan de Frida Kahlopad 72 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18956875.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij READY TO EAT zijn o.a. :