RecRoots in Rotterdam

Your Recruitment Foundation!

Over RecRoots

RecRoots valt onder de rubriek adviesbureau uit Rotterdam.

Heeft u een bemiddeling nodig bij bijvoorbeeld uw finance, audit of risk professionals? Dan bent u bij RecRoots helemaal aan het juiste adres.

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vakgebied audit, risicomanagement & finance bij diverse ondernemingen in verschillende branches.

Wij zijn nog steeds actief werkzaam in onze vakgebieden. Wij vinden het heel erg belangrijk dat wij van de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte zijn en blijven ons natuurlijk ook steeds weer bijscholen.

Wij hebben erg veel aspecten mogen toepassen in de praktijk. Van audits tot auditafdelingen opzetten, van risico assessment tot implementatie van Enterprise Risk Management systemen. En ga zo maar door.

Het startpunt voor de juiste match is een erg duidelijk inzicht in de behoefte van de opdrachtgever en natuurlijk de professional. Bij ons wordt er echt geluisterd naar de wensen van beide partijen zodat er een zo'n goed mogelijke uitkomst uit komt.

Wilt u graag meer informatie over wat ik u kan aanbieden? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RecRoots uit de rubriek adviesbureau uit Rotterdam is gevestigd aan de Gerrit Rietveldstraat 21 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42253316.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij RecRoots zijn o.a. :