Relax and Refresh in ROTTERDAM

Masseren betekent ontspannen en renew yourself. Een relax en refresh moment zodat je er geestelijk en lichamelijk weer tegenaan kan !!!

Over Relax and Refresh

Relax and Refresh valt onder de rubriek massage in Rotterdam.

De drijvende kracht achter Relax and Refresh is Leila Semedo. Ze weet hoe ze te werk gaat. Een echte professional die wel weet wat ze doet en daardoor de juiste plekken weet te benaderen. Leila heeft jarenlange werkervaring wat haar ontwikkelt heeft tot een masseuse die daarnaast ook sport- en cellulitis/bindweefselmassages geeft.

Behandelingen die mogelijk zijn bij Relax & Refresh :

* Sportmassage, bij een sportmassage kan het hele lichaam worden gemasseerd maar het kan ook gewoon een deel van het lichaam worden gemasseerd waar je de meeste klachten hebt.

* Rug- schouder en nekmassage, tijdens deze massage worden de spieren losgemaakt, waardoor stijfheid en blokkades in het lichaam verminderen of zelfs verdwijnen. Deze vorm van massage werkt ook ontspannend.

* Deep tissue massage, deze massage is precies zoals de naam het zegt een diepe massage waar de druk wordt uitgeoefend op pijnlijke plekken.

* Bindweefselmassage, deze massage is goed om de bloedcirculatie te verbeteren en waardoor de huidconditie geoptimaliseerd wordt.

* Cellulitis behandeling,bindweefselmassage is goed om de circulatie te verbeteren en waardoor de huidconditie geoptimaliseerd wordt.

* Ultrasone cavatatie behandeling, deze behandeling werkt effectief tegen vet & cellulitis. Het apparaat zorgt voor het effect van een liposuctie, maar dan zonder in de huid te snijden.

Relax& Refresh is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en u kunt er gratis parkeren.

Voor meer informaties en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Relax and Refresh uit de rubriek massage uit Rotterdam is gevestigd aan de Vlambloem 165 in ROTTERDAM. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-87587699.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Relax and Refresh zijn o.a. :