Rob's Dierenshop in Rotterdam

Beestachtig grote dierenspeciaalzaak. GRATIS goede advies & service.

Over Rob's Dierenshop

Rob's Dierenshop valt onder de rubriek dierenwinkel in Rotterdam.

De Dierenwinkel van Rotterdam!

Al 34 jaar staan dier & klant op de eerste plaats. We hebben een enorm assortiment voor honden en katten inclusief kwaliteitsvoeding en artiekelen. Daarnaast hebben wij in onze winkel een grote aquaria en terraria afdeling. Ook voor knaagdieren en vogels hebben we alles wat u zich maar kunt wensen.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, gediplomeerd en deskundigen op gebied van dieren, dierenvoeding en benodigsheden. Daarnaast zijn we klant-kind-diervriendelijk. En onze dieren hebben allemaal een groot en optimaal plekje in onze winkel. We hanteren scherpe prijzen.

Wij zijn groots geworden door gewoon onszelf te blijven. Onze fysieke winkel bestaat al ruim 35 jaar. Natuurlijk is online iets aankopen gemakkelijk, maar de wetenschap laat zien dat dierenvoeding uit de supermarkt voor 90% bestaat uit tarwe/gluten en dat is bij vele webshops helaas niet anders. Het dierenspeciaal shoppen bij Rob's Dierenwinkel gegarandeerd wel de beste voeding voor uw huisdier. Uw huisdier zal dit zeker op prijs stellen.

Kom eens kijken op onze website en laat u verrassen door ons enorme aanbod. Volg ons ook via facebook voor de laatste acties. We zijn ook benieuwd naar uw huisdier. Heb je een grappige foto / berichtje over je beste huisdiervriendje of aqua / terra, leuke producten? Deel het met ons, altijd welkom!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rob's Dierenshop uit de rubriek dierenwinkel uit Rotterdam is gevestigd aan de Slinge 550 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-4813162.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Rob's Dierenshop zijn o.a. :