Rotterdamse Pakketjes in Rotterdam

Rotterdamse Pakketjes: Originele kerstpakketten.

Over Rotterdamse Pakketjes

Rotterdamse Pakketjes valt onder de rubriek kado winkel in Rotterdam.

Het einde van het jaar komt dichtbij en het wordt nu de tijd om een kerstgeschenk uit te gaan zoeken voor uw collega's/medewerkers. Het is lastig om elk jaar een leuk maar toch weer ander cadeau te geven.

Durft u geen keuze te maken en wordt het een tegoedbon die op op een onhandige website verzilverd kan worden? Of wilt u een cadeau geven waar uw medewerkers wat aan hebben? Dan bent u bij Rotterdamse Pakketjes aan het juiste adres!

U krijgt met de kerst de mogelijkheid om als werkgever een geschenk waardering te geven aan uw medewerkers. Het gaat om de originaliteit en natuurlijk een voor de ontvanger passende inhoud. Met zo'n pakket maakt u uw medewerkers echt blij.

U kunt een keuze maken uit diverse pakketten. Deze ziet u op de website staan onder het kopje 'kerstpakketten 2019'. Het is ook mogelijk om een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit kan vanaf 30 pakketten. Samen met u zal kijken naar een pakket dat perfect aansluit bij uw wensen en uw budget.

Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Op de website kunt u meer informatie en de mogelijkheden terug vinden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0601111.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Rotterdamse Pakketjes zijn o.a. :