Ruth Kindercoach in Rotterdam

Welkom bij Kindercoach Ruth Meertens

Over Ruth Kindercoach

Ruth Kindercoach valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Ruth Meertens is de drijvende kracht achter Ruth Meertens Kindercoach. Als kindercoach ben ik ervaringsdeskundige op vele vlakken.

Als kindercoach ben ik iemand die goed luistert naar een kind ( tussen de 5 en 16 jaar) om een oplossing te zoeken voor het probleempje dat hij of zij heeft. Misschien ben je snel bang, wordt je gepest, ben je onzeker, durf je dingen niet zo goed of ben je snel boos.

Bij Ruth Meertens Kindercoach bestaat een kindercoachtraject uit één of een aantal gesprekken van maximaal 50 minuten. Ik ga uiteraard eerst kijken wat precies het probleem is.

Voor mij is het van groot belang het vertrouwen van het kind. Het kind is zijn of haar eigen expert en weet wellicht via mijn steun te vertellen wat zijn of haar probleem is wat opgelost moet worden.

Ze worden zo gecoacht dat ze als kind in de toekomst zelf de problemen op kunnen lossen. In het traject dat het kind volgt bied ik ze 100% aandacht, motiveer, stimuleer en een luisterend oor voor wat een kind wil bespreken.

Soms is het al voldoende voor je kind om met iemand anders dan de ouders, familie of goede kennissen te praten. Je hart luchten klaart op en geeft veel ruimte. Merk je dat je kind een probleem, klein of groot, heeft of ergens mee zit, dan kan een kindercoach jou en je kind helpen.

Ik heb ook een boek uitgebracht met de titel : " Onze ouders gaan scheiden… maar niet van ons " In dit eenvoudige en mooie verhaal maken Tim en Roos de scheiding van hun ouders mee. Door dit verhaal met de kinderen te lezen, herkennen ze zichzelf hierin en voelen ze zich gesteund. En dat geeft vertrouwen.

Het boekje is voor €14,99 verkrijgbaar en kun je bestellen door mij een mail te sturen: ruth.kindercoach@gmail.com

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Ruth Meertens Kindercoach. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ruth Kindercoach uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de nico van der valk weg 32 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30417382.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ruth Kindercoach zijn o.a. :